Mam pytanie.
Chcę kupić SKODĘ OCTAVIĘ.
Była trochę walnięta z przodu.
Zanim dokonam zakupu chciałbym wszystko w niej sprawdzić czy jest zrobione dobrze, czy mechanicznie w porządku, itp.
Czy możecie polecić jakiś zakład z okolic Skierniewic lub Łodzi.
Będę wdzięczny.
ASO Bednarek (Szczecinska, tel do serwisu: 42 613-07-00 wew. 61) - chociaz nie wiem czy tam robia sprawdzenie auta przed zakupem ale serwis ma dobra opinie. Z uwagi, ze jest to ASO moze beda mogli sprawdzic i udostepnic Ci historie serwisowa auta.
Kiedys polecano mi tez Nastapol na Kasprzaka - maja chyba usluge sprawdzenia auta przed zakupem.
Bednarek Ci zrobi przedzakupowy albo zimny w lodzi co do historii to musisz byc z wlascicielem zeby uzyskac info o historii i to najlepiej w serwisie w ktorym auto bylo przegladane, ja u Bednarka nic sie nie dowiedzialem bo samochod serwisowany w autowimar.
Mialem przyjemnosc z Wimarem w alejach i to najgorsze ASO z jaki mialem kiedykolwiek do czynienia. :evil:
Sprawa oparla sie nawet o SAP, w archiwum mozna znalezc opis.
"...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść" STOP ECO-TERRORISM!
ASO Bednarek (Szczecinska, tel do serwisu: 42 613-07-00 wew. 61) - chociaz nie wiem czy tam robia sprawdzenie auta przed zakupem ale serwis ma dobra opinie. Z uwagi, ze jest to ASO moze beda mogli sprawdzic i udostepnic Ci historie serwisowa auta.
Kiedys polecano mi tez Nastapol na Kasprzaka - maja chyba usluge sprawdzenia auta przed zakupem.
Bednarek to nie to co kiedyś, teraz to tylko cwaniacka i źle zarządzana firma, a właścicielowi wydaje się, że jedzie dalej na swojej renomie...Co lepsi dawno już uciekli stąd ciągłe nowe twarze głównie w serwisie. To powinno dać do myślenia.
sebkuch, a widzisz drogi kolego , ja z kolei przez 2 lata kontaktu z nimi, zlego slowa nie moge powiedziec,
nvm , nie chodzi w tym watku o opinie o danym serwisie , kolega zwojda, pytal gdzie moze dokonac przejrzenia przedzakupowego , w kazdym badz razie , w ASO Bednarek (Szczecinska, tel do serwisu: 42 613-07-00 wew. 61) jak to napisal firmek, robia to na 100% ,
pzdr
..... >>> JEŻELI ZA PIERWSZYM RAZEM CI SIĘ NIE POWIEDZIE, TO SKOKI SPADOCHRONOWE NIE SĄ DLA CIEBIE <<<<< ....
Komentarz